Datum: 30-09-2023 - 06:09
30
me
'23
Herdruk van het boek 'Sancta Maria van Wildernisse tot Landgoed'.
Geschreven door Janneke Wagenaar / Ans Geerlings
Foto's PR

Herdruk van het boek 'Sancta Maria van Wildernisse tot Landgoed'.

Laatste kans, de herdruk gaat door! Schrijf je nog snel in voor de gelimiteerde oplage herdruk boek ‘Sancta Maria van Wildernisse tot Landgoed’. In december 2022 verscheen de boeiende geschiedenis van Sancta Maria in Noordwijk en Noordwijkerhout. De presentatie vond in een volle Witte Kerk plaats en nog geen maand later was de hele oplage uitverkocht. Menigeen viste dus achter het net, hetgeen tot teleurgestelde reacties leidde...

De samenstellers en vormgeefster van het boek waren eerst niet van plan om het boek te laten herdrukken, maar toen de belangstelling groot genoeg bleek hebben zij toch het plan opgevat voor een herdruk. De oplage is gebaseerd op het aantal inschrijvingen voor een herdruk, maar er is nog een beperkt aantal exemplaren over.

Wie nog belangstelling heeft kan zich opgeven tot en met 14 juni 2023 d.m.v. het invullen van het inschrijfformulier op onze website, klik hier. Uiteraard hoeft u dit niet te doen als u zich onlangs al heeft opgegeven via het formulier op de website. Dan krijgt u persoonlijk bericht.