Datum: 30-09-2023 - 05:16
29
me
'23
Veel informatie en optredens bij Cultuurmarkten in Noordwijkerhout en De Zilk. (foto's)
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Laat je ook zien op de Cultuurmarkt.

Gemeente Noordwijk nodigt cultuurverenigingen en gezelschappen uit voor deelname aan de Cultuurmarkt Noordwijk en de Cultuurmarkt Noordwijkerhout/De Zilk. Ze kunnen er optreden of zichzelf presenteren. De gemeente nodigt de verenigingen en gezelschappen uit met een publicatie in de media en op Facebook en Instagram. In de hoop om nog meer gezelschappen en verenigingen te bereiken. Want het is bedoeling om in september...

van de cultuurmarkten 2023 een heerlijk evenement te maken waarop allen kunnen schitteren tijdens een optreden of zichzelf goed kunnen presenteren aan de bezoekers.

Ons rijke culturele aanbod
De twee cultuurmarkten zijn vrolijke manifestaties waarop deelnemers aan onze inwoners laten zien hoe groot het culturele aanbod in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk is en hoe leuk het is om daaraan mee te doen. Ze passen bij de aanpak van gemeente Noordwijk en de lokale kunst- en cultuursector. Gericht op het vitaal en aantrekkelijk houden van het eigen culturele leven. Bekijk ook de gemeentepublicatie.

In Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout:

Cultuurmarkt Noordwijk
16 september 2023 > 13.00 – 17.00 uur
Jeroensplein, bij het Gemeentehuis Noordwijk

Cultuurmarkt Noordwijkerhout/De Zilk
23 september 2023 > 13.00 – 17.00 uur
Rondom de Witte Kerk

Vragen of Aanmelden
Wil je jouw of vereniging of gezelschap aanmelden voor één of beide cultuurmarkten? Wil je optreden? Wil je je presenteren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.t. Hier kun je ook terecht als je eerst nog wat meer wilt weten.

Foto's editie 2022 in Noordwijkerhout.