Datum: 30-09-2023 - 05:15
27
me
'23
ODI Anders presenteert 'Wij zijn zo gek nog niet'.
Geschreven door Toneelvereniging ODI
Foto's ODI

Binnenkort première 'WIJ ZIJN ZO GEK NOG NIET'.

Het is bijna zover, de première van 'Wij zijn zo gek nog niet'. Onder de vlag van ODI heeft de toneelvereniging vorig jaar ODI ANDERS gelanceerd, een ander soort toneelproject. Dit jaar heeft Patty van Amsterdam- …. een prachtige voorstelling geschreven met het thema psychiatrie. Het stuk geeft je een kijkje in het dagelijks leven van de cliënten van 'De Zilverster', een psychiatrische afdeling. Echter zijn deze cliënten soms wat over de top en ook het personeel...

is (gelukkig) meestal niet zoals er neergezet wordt. Maar eigenlijk zitten er best veel teksten in verstopt die men soms stiekem denkt, maar niet hardop durft te zeggen. En dat durven deze rollen wel. Hou je van humor 'op het randje' dan zit je hier goed. Het overgrote deel is fictie en creativiteit, maar een deel is ook naar ervaring van verhalen van cliënten en de regisseuse.

Maar dan natuurlijk net even lekker uitvergroot en dramatischer neergezet, want dat mag op toneel. Dus heb je gewerkt in de GGZ is het stuk vast extra leuk/herkenbaar! Het stuk is niet alleen maar lachen, er zitten ook emotionele scènes in en serieuze boodschappen. Omdat er scènes inzitten die als schokkend kunnen worden ervaren is de aanbevolen leeftijd 18+. 

Dus heb je zin in een 'Te gekke' avond/middag? Dan moet je zeker komen kijken! Het stuk wordt gespeeld 3 juni (20:00 uur) en 4 juni (14:00 uur) in de tijdelijke Schelft en 10 juni (20:00 uur) en 11 juni (14:00 uur) in het Poelhuys te Lisse.
Kaartjes kunnen à € 12,50 gereserveerd worden op: www.toneelverenigingodi.nl en betaald aan de zaal.

PS: Wil je vast kennis maken met onze cliënten/personeelsleden? Volg dan de facebookpagina van ODI.