Datum: 30-09-2023 - 04:28
27
me
'23
Laros Sportprijzen & Sleutelspecialist sluit na 60 jaar de deuren, de sleutelservice voortgezet door Vink Multimedia.
Geschreven door BON / Piet Laros / Vink Multimedia
Foto's PR

Laros Sportprijzen & Sleutelspecialist sluit na 60 jaar de deuren, de sleutelservice voortgezet door Vink Multimedia.

Ondernemer de heer Piet Laros heeft aan de redactie van BON gevraagd om het volgende bericht met u te delen: De gezondheid van zowel mijn vrouw als van mij, mede in aanmerking genomen onze leeftijd, hebben ons doen besluiten te stoppen met onze winkel in de Havenstraat. Een kleine 60 jaar hebben wij uw vraagbaak mogen zijn. In eerste instantie met hout en plaatmateriaal en later met sportprijzen en sleutelservice. Wij bedanken iedereen die wij...

in al die jaren van dienst mochten zijn. Wij hebben een prachtige tijd in Noordwijkerhout mee mogen maken. Ook uw medeleven in het zwarte jaar 1975, bij die fatale brand, heeft grote indruk op ons gemaakt.

Mijn vrouw en ik zijn blij dat onze sleutelservice voortgezet gaat worden door onze collega Vink Multimedia (zie bericht hieronder), zodat dit niet verloren gaat voor Noordwijkerhout. Wij wensen Richard en Ria Vink veel succes met deze uitbreiding.

Vink Multimedia neemt de sleutelservice van Laros Sportprijzen & Sleutelservice over.
De heer Piet Laros, jaar en dag het gezicht van Noordwijkerhout voor onder andere nieuwe sleutels, gaat van een welverdiend pensioen genieten. Om de sleutelservice mogelijk te houden in Noordwijkerhout, kunt u vanaf nu terecht bij Vink Multimedia Havenstraat 9a. Achter in de winkel is een speciale sleutelbalie geopend, waar u voor de meeste sleutelservices terecht kunt.

De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) heeft de heer Laros bedankt voor de jarenlange aanwezigheid en inzet in het centrum van Noordwijkerhout.