Datum: 30-09-2023 - 05:12
28
me
'23
Man ernstig gewond bij ongeval op Sint Bavolaan. (update info + foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Man ernstig gewond bij ongeval op Sint Bavolaan. (update politie Noordwijk)

Vrijdagochtend is een werknemer ernstig gewond geraakt, bij werkzaamheden aan de Sint Bavolaan op Landgoed in den Houte. Tijdens het bewateren van de nieuwe beplanting vond het ongeval door nog onbekende oorzaak plaats. De hulpdiensten waren snel ter plaatsen, waaronder een ambulance en meerdere politie-eenheden. Een trauma-arts werd ingevlogen met de traumahelikopter, die vervolgens landde op een stuk grond vlak bij het ongeval...

Na de stabilisatie van het slachtoffer werd de man met spoed met een ambulance en onder begeleiding van politie, naar een ziekenhuis worden vervoerd. Later mogelijk meer nieuws en foto's.

Update politie 26-05-2023:
Een woordvoerder van de politie heeft aangegeven dat een werknemer van het betreffende aannemingsbedrijf, tijdens werkzaamheden in de aanplanting van groen in de straat, onder één van de wielen van de tractor met aanhanger is terechtgekomen en overreden. De politie heeft nadat de ambulance vertrokken was, de straat afgezet voor een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Update politie Noordwijk 28-05-203:
Afgelopen week werden wij bij een ernstig ongeluk tussen een tractor en persoon geroepen in Noordwijkerhout Een heftig incident voor alle betrokkenen, maar gelukkig een relatief goede afloop. Nazorg en betrokkenheid richting het slachtoffer of familie is ook wat politie doet. (foto politie Noordwijk)