25
me
'23
Beleef de zonsopkomst tijdens de Midzomernachtwandeling.
Geschreven door PR NSL
Foto's Winnifred Ferro

Beleef de zonsopkomst tijdens de Midzomernachtwandeling.

Wat is mooier dan de zon op zien komen? En hoe de hemel van donker naar oranje kleurt? De eerste zonnestralen te vangen, vogels beginnen te zingen. Een wereld ontwaakt. Op zondag 18 juni organiseert atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse StrandLopers (NSL) de Midzomernachtwandeling. Een wandeling van 20 kilometer door het mooie Noordwijkerhout, bos, duin en over het strand. Schrijf je in en geniet van deze prachtige wandeling op dit unieke tijdstip...

Dit jaar organiseert de NSL de 11e editie van de Midzomernachtwandeling. Ieder jaar wordt een nieuwe route van 20 kilometer samengesteld. Start van de wandeling is om 4.30 uur vanaf de Postduivenvereniging 'De Duinklievers', aan de Wagenmakerswerf 3 te Noordwijkerhout. De finish is bij de Witte Kerk in Noordwijkerhout. 

Inschrijven voor deze bijzondere wandeling via de NSL website: www.av-nsl.nl Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan uiterlijk 16 juni 16:00 uur in. Er is een limiet aan het aantal deelnemers. De kosten bedragen € 7,00. Met vragen kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..