Datum: 30-05-2023 - 20:43
23
me
'23
NSL valt in de prijzen bij Haarlemmermeer Run.
Geschreven door NSL
Foto's NSL

NSL valt in de prijzen bij Haarlemmermeer Run.

De Haarlemmermeer Run was een groot succes! Tientallen fanatieke hardlopers reisden af naar het sportpark van de Pioniers in Hoofddorp om hun laatste kans te grijpen om punten te scoren voor het Z&Z Circuit. En wat waren ze goed. De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) hadden verschillende kanshebbers in huis en dat was te merken. Onder mooie, warme omstandigheden werden de kilometers afgelegd en de lopers boden...

flink tegengas. Na afloop werden de dag- en circuitprijzen uitgereikt en dat was een feestje op zich. Ronald Seijsener, Koen Zonneveld, Linda Damen, Ronique Gerlof, Sandra Seijsener, Joke van der Poel, Robin Gerlof, Jelka van Leeuwenberg, Leny van der Plas en Margriet Vonk mochten met een mooie prijs naar huis.

Maar de Haarlemmermeer Run was meer dan alleen prijzen winnen. Het was een dag vol passie, doorzetten en plezier. De NSL heeft zich weer van haar beste kant laten zien en het is fantastisch om te zien hoeveel energie zij in hun sport steken.

Wil jij ook ervaren hoe het is om samen in groepsverband te hardlopen? Bij de NSL hebben we voor elk doel een trainingsgroep op eigen niveau. Kom gerust eens een paar keer gratis meetrainen en wie weet hebben wij jou volgend jaar in ons team. Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte van onze evenementen en meld je aan voor de nieuwsbrief. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden nieuwsbrief'. Foto van links naar rechts: Margriet Vonk, Ronique Gerlof, Joke van der Poel, Leny van der Plas, Makheni en Koen Zonneveld.