Datum: 01-10-2023 - 23:23
23
me
'23
Afscheidsoefening voor Fred Uljee na 29 jaar bij brandweer Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Afscheidsoefening voor Fred Uljee na 29 jaar bij brandweer Noordwijkerhout. (foto's)

De brandweer van Noordwijkerhout heeft maandagavond 22 mei een brand in het gemeentehuis/kantoor in Noordwijkerhout in scène gezet, dit voor Fred Uljee die na 29 jaar afscheid neemt van het korps. De tankautospuit van brandweer Noordwijkerhout werd opgeroepen voor een automatisch brandalarm. Bij aankomst kwam er rook uit het pand. Voor de ingang hadden zich protesterende mensen verzameld die zich vastgeketend hadden aan de deur van het pand...

De brandweer van Noordwijk kwam ter plaatse met de ladderwagen om assistentie te verlenen. Fred, die een tijd terug heel toevallig ook werkzaam was in het gemeentehuis/kantoor, was bevelvoerder bij dit incident. De protesterende mensen moesten worden losgehaald door de brandweer.

Fred werd hierop overgoten met vloeistof (water) en moest vervolgens zijn manschappen binnen in het pand aansturen om de brand uit te krijgen en meerdere slachtoffers uit het ”brandende” pand te redden.

Nadat dit was gebeurd was het incident meester en kon de brandweer inpakken. Aansluitend werd er een groepsfoto gemaakt.

Voor meer foto's kijk bij 112 Duin en Bollenstreek.