22
me
'23
Dagkaarten 5 Kilometer Duin en Bollen Vierdaagse gratis.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse
Foto's Duin en Bollen Vierdaagse

Dagkaarten 5 Kilometer Duin en Bollen Vierdaagse gratis.

Van 12 tot en met 15 oktober 2023 zal voor de tweede keer de Duin en Bollen Vierdaagse worden gehouden. De organisatie van de Duin en Bollen Vierdaagse wil zo veel mogelijk mensen laten bewegen. En daar gaat de organisatie ver in. De dagkaarten van De 5 van Hoogvliet voor de donderdag, vrijdag en zaterdag worden daarom gratis beschikbaar gesteld. Op deze manier kunnen meer mensen kennismaken met het vierdaagse-gevoel....

De gratis-5km-actie is gericht op scholen, bejaardenhuizen, buurthuizen maar ook op mensen die het wandelen nog niet eerder als leuke bezigheid hebben beschouwd. De dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiĆ«le DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle 4 dagen lopen en daar voor betalen.

Deelnemers die van de gratis-5km-actie gebruik willen maken, moeten zich wel officieel per dag inschrijven. Inschrijven kan via www.db4daagse.nl. Scholen en andere groepen (meer dan 12 personen) kunnen dat via een groepsformulier doen, dat kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de vier dagen van 2e Duin en Bollen Vierdaagse in 2023 worden alle elf dorpen in de Duin en Bollenstreek bezocht. Start en Finish zijn op dag 1 in Hillegom, op dag 2 in Lisse en dag 3 en 4 op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.