Datum: 01-06-2023 - 00:25
21
me
'23
Gasten 'Met je Hart' genieten van super gezellige muziekmiddag in Café van der Geest. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Gasten 'Met je Hart' genieten van heerlijke meezing muziekmiddag in Café van der Geest. (foto's)

Voor de gasten van Stichting 'Met je hart' vond er op zaterdagmiddag 20 mei weer een heel gezellig muziekfeest plaats in Café van der Geest. Diverse (lokale) artiesten traden belangeloos op en de gasten werden de gehele middag, van 13.30 tot 17.00 uur, voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Bij aankomst werden de Noordwijkerhoutse gasten in de Zeestraat ontvangen met vrolijke klanken van blaaskapel Nix Dus. Eenmaal binnen werd iedereen...

welkom geheten door Judith Ooms namens de organiserende vrijwilligers en vervolgens nam presentator, zanger en geluidstechnicus Jurgen Jonkers de microfoon van haar over. Jurgen trad zelf als eerste en als laatste zanger van de muziekmiddag op. Daarna was het de beurt aan het amusementskoor Volare uit Sassenheim.

De bekende Noordwijkerhoutse zangeres Carin Meiland was de volgende artiest op het programma en zij werd opgevolgd door mevrouw Steekers die verkleed als Dorus verschillende bekende nummers van deze artiest uit een grijs verleden aan het publiek liet horen en zien.

Voor het laatste optreden van Jurgen deze middag traden Anita en Martijn als zangduo op, zij zijn bekend van de Passie van Noordwijkerhout. Het repertoire van alle artiesten bestond veelal uit bekende Nederlandse liedjes die iedereen mee kon zingen en wat natuurlijk ook veelvuldig gebeurde.

De vrijwilligers van Met je Hart liepen er deze muziekmiddag wel heel herkenbaar bij. Gehuld in nieuwe shirts met hun namen erop, zijn ze voortaan nog beter zichtbaar voor gasten van Met je Hart. Dit met dank aan Loonbedrijf van der Slot aan de Pilarenlaan.

Ook een woord van dank aan eigenaar Pieter van der Geest voor het beschikbaar stellen van de zaal en de medewerking op deze middag in Café van der Geest. Zo kan i
edereen weer terugkijken op een geslaagde en gezellige muziekmiddag georganiseerd door Met je Hart.