Datum: 01-06-2023 - 00:15
17
me
'23
'Kamers met Aandacht' start in de Duin- en Bollenstreek. Heb jij een kamer over?
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

'Kamers met Aandacht' start in de Duin- en Bollenstreek. Heb jij een kamer over?

Kamers met Aandacht start in de regio Duin en Bollenstreek om kansarme jongeren te helpen bij het vinden van huisvesting en het opbouwen van een stabiel leven. De organisatie roept inwoners op om kamers in huis beschikbaar te stellen en te verhuren aan deze jongeren. "We roepen inwoners op om hun hart en huis open te stellen en een kamer beschikbaar te stellen voor een jongere die dit hard nodig heeft. Of je nu een zolderkamer over hebt...

je kinderen het huis uit zijn, of je soms eenzaam voelt, je kunt een belangrijke rol spelen bij het bieden van een betere toekomst aan deze jongeren" aldus Nadine Bakker coördinator Duin en Bollenstreek Kamers met Aandacht.

Ook zoeken ze jongeren die aangesloten zijn bij een hulpverleningsorganisatie die willen wonen in een Kamer met Aandacht. Interesse?

Kamers met Aandacht nodigt geïnteresseerden uit voor een online informatieve bijeenkomst op 6 juni 2023 om 19:00 uur via www.kamersmetaandacht.nl 

Je kunt ook direct contact opnemen met coördinator Duin- en Bollenstreek, Nadine via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..