Datum: 01-06-2023 - 01:44
15
me
'23
Meester Bart en Thalea in de echt verbonden op de Victorschool in Noordwijkerhout. (foto + video)
Geschreven door Victorschool
Foto's + video > Victorschool

Meester Bart en Thalea in de echt verbonden op de Victorschool. (foto + video)

Op vrijdag 12 mei is meester Bart getrouwd met zijn Thalea op de st. Victorschool. Het was een spannende dag voor meester Bart en Thalea want ze hadden geen idee wat er zou gebeuren. Ze wisten alleen dat er een schoolbruiloft zou zijn. In de ochtend werden ze opgehaald in een mooie auto bij de ouders van meester Bart. Bij school stonden de kinderen van groep 7 het bruidspaar op te wachten. Onder een boog van de kinderen moesten ze de school in...

Daar zaten alle andere kinderen op het bruidspaar te wachten. Meester Wouter heeft ze in de echt verbonden. Daarna kregen zij gelukwensen van de kinderen van groep 7. Ook kregen ze een boek gemaakt door alle kinderen van de school.

Tijdens een quiz konden we zien of we alles wisten over de echte bruiloft dat al plaatsgevonden had op zaterdag 22 april. We hoorden aan het einde van de quiz dat meester Bart en Thalea een openingsdans hadden gedaan en gelukkig wilden ze dit wel aan ons laten zien. De dans was geweldig!

Na de dans konden de kinderen niet achterblijven dus lieten zij een lied horen om het bruidspaar te feliciteren. Bij een bruiloft hoort ook taart dus dat werd gegeten met de kinderen van groep 7. Het was een schoolbruiloft om nooit te vergeten en wij wensen meester Bart en Thalea dan ook veel geluk en liefde toe.