Datum: 01-06-2023 - 01:42
12
me
'23
27e Avond4daagse De Zilk ondanks een aantal regenbuitjes succesvol verlopen. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

27e Avond4daagse De Zilk ondanks een aantal regenbuitjes succesvol verlopen. (foto's)

Op de laatste dag van de 27ste Avond4daagse in De Zilk kregen de deelnemers, net als dag 2 en 3, met enige regelmaat een regenbuitje te verwerken onderweg. Maar de sportieve lopers lieten zich daardoor niet weerhouden om de 5 of 10 km met succes uit te lopen. Vooraf gegaan door drumfanfare Altesa werden de deelnemers onder belangstelling van vaders, moeders, opa's en oma's donderdagavond feestelijk ingehaald. De intocht eindigde...

na een rondgang door de natte Zilkse straten, uiteindelijk bij Speeltuin De Duinrand. Na aankomst werden als eerste de vrijwilligers van de Avond4daagse en drumfanfare Altesa door voorzitter Michiel van Zelst bedankt voor hun geweldige inzet tijdens de 27e Avond4daagse.

Vervolgens konden alle lopers in de speeltuin hun felbegeerde eerste of volgende herinneringsmedaille in ontvangst nemen. Tijdens de uitreiking van de medailles was het gelukkig even droog, maar aan het eind daarvan viel de regen helaas weer met bakken uit de lucht en werd het tijd om snel naar huis toe te gaan.

De organisatie Stichting De Zilkse Stappers in De Zilk kan ondanks het ietwat mindere wandelweer dit jaar toch terugkijken op een, met rond de 175 deelnemers, succesvolle editie van de Avond4daagse in De Zilk. Graag tot volgend jaar!

Foto's BON. (klik hier voor de foto's van de start op maandag)