Datum: 01-06-2023 - 00:51
11
me
'23
Gasten Zonnebloem afd. De Zilk bezoeken de door Keukenhof aangeboden Zonnedag. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afd. de Zilk
Foto's Zonnebloem afd. de Zilk

Gasten Zonnebloem afd. De Zilk bezoeken de door Keukenhof aangeboden Zonnedag. (foto's)

Maandag 8 mei j.l. mochten enkele Zonnebloemgasten van afd. de Zilk met elk een persoonlijke vrijwilliger/ster als rolstoelduwer naar de Zonnedag aangeboden door de Keukenhof. Na al even genoten te hebben van de laatste bloemenpracht in de Keukenhof werd voor ons in het Willem Alexander paviljoen koffie/thee met appeltaart met of zonder slagroom geserveerd. Het smaakte prima. Hierna gingen we de bloemenweelde bewonderen in de paviljoens...

Door het zonnige weer was het ook fijn buiten te zijn met de bomen in bloesemtooi en al het frisse lentegroen. Rond 13.00 uur werden we verrast met een heerlijke lunch, bestaande uit soep, broodjes kroket, ham en kaas met daarbij melk of jus d’orange. Tot slot nog een advocaatje met slagroom toe!

Ondertussen was er entertainment met nostalgische liedjes gebracht door zanger Paul Sellers met een mooie stem. Het waren geweldige uurtjes waar we lang nog op kunnen teren. Heel veel dank aan de Keukenhof en de vrijwilligers. Zonder hen hadden wij niet van de Zonnedag ten volle kunnen genieten. 

Geschreven door mevr. Blom, gaste van de Zonnebloem afd. de Zilk.