Datum: 26-09-2023 - 17:05
28
apr
'23
'Bewegen voor Ouderen' weer van start in de Maasgaarde en Puyckendam.
Geschreven door P. vd Berg
Foto's Nationaal Ouderenfonds

Ouderen uit Noordwijkerhout in beweging tijdens de Nationale Beweegweek.

In de week van 8 tot en met 12 mei 2023 staat bewegen met ouderen centraal. Met een boordevol programma vinden er door heel Nederland feestelijke beweegactiviteiten plaats en ook in Noordwijkerhout. Om iets tegen het beweeg tekort te doen organiseert Anja Heemskerk op woensdagochtend 10 mei 2023 een gratis Beweeg Bingo. Deze Bingo maakt deel uit van de Nationale Beweegweek voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds...

Waar en wanneer?
De Beweeg Bingo wordt u gratis aangeboden op woensdagochtend 10 mei 2023 in het Victorhuis, Sporkenhout 12 in Noordwijkerhout. Aanvang vanaf 9.45 uur. Van 10.30 uur tot 11.30 uur spelen we de Beweeg Bingo met leuke tips, weetjes en natuurlijk leuke prijsjes.

De beweegoefeningen worden tijdens de Beweeg Bingo uitgevoerd op de stoel en deels op muziek. De Beweeg Bingo is geschikt voor iedereen vanaf 55 jaar. Ook is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken, verkrijgbaar voor € 1,50 bij de bar van het Victorhuis.

U kunt zich voor 5 mei per mail aanmelden via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.