Datum: 06-06-2023 - 08:27
21
apr
'23
Bloemencorso Bollenstreek 2023 in Noordwijkerhout. (foto's corsowagens op Schelftweg)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Bloemencorso Bollenstreek 2023 in Noordwijkerhout. (foto's Brink, Herenweg, centrum)

Vrijdagavond 21 april was weer de rondgang van het Verlichte Bloemencorso Bollenstreek door Noordwijkerhout, het bloemenhart van de Bollenstreek. Na aankomst in de middag rond 15.30 uur in ons dorp, konden de vele bezoekers van ons dorp onder goede weersomstandigheden de geparkeerde praal- en luxewagens van dichtbij bewonderen en fotograferen op de Brink en de Herenweg. Tevens konden de bezoekers uit binnen- en buitenland en dorpsgenoten...

genieten van de opgestelde bloemmozaïeken rondom de Witte Kerk en twee elders in het dorp. Maar ook van de verschillende straatartiesten, Shantykoor De Zilk, de vele terrassen van de plaatselijke horeca. Er is ook belangstelling genoeg voor de bloemenshow Flower Event in de Witte Kerk van Noordwijkerhout.

Vrijdagavond reden vanaf 21.15 uur, na de openingshandeling door Muziekvereniging De Harpe Davids met Maestro-winnaar Jan Aartman, de verlichte praal- en luxewagens door het centrum van Noordwijkerhout. Maar daar later meer info over met de bijbehorende foto's.