Datum: 01-06-2023 - 01:05
18
apr
'23
Duin en Bollen Vierdaagse op zoek naar 3 debutanten om te volgen.
Geschreven door Blik Op Noordwijk
Foto's Flashlight Fotografie

Noordwijk Promotie Prijs naar Duin en Bollen Vierdaagse. (foto's)

Tijdens het jaarlijkse partnerevent van Noordwijk Marketing wordt elk jaar de Noordwijk Promotie Prijs uitgereikt. Ondernemers vanuit de gemeente Noordwijk konden personen of organisaties nomineren voorafgaand aan het event. Maandagavond 17 april was in het Alexander Hotel dan de ontknoping. De drie genomineerden waaruit gekozen kon worden was Tulip Experience Amsterdam, Stephan Stokkermans en de Duin en Bollen Vierdaagse...

De aanwezigen in de zaal hadden het laatste woord en met een grote meerderheid kwam de Duin en Bollen Vierdaagse als winnaar uit de bus. Burgemeester Wendy Verkleij heeft de prijs uitgereikt. Voor elke genomineerde had ze een mooie inleiding waarom het zo terecht was dat deze persoon of organisatie genomineerd was. 

Stephan Stokkermans promoot als directeur van Grond Hotel Huis ter Duin de gemeente Noordwijk wereldwijd op een uitstekende manier. Tulip Experience Amsterdam is eind 2019 opgezet, mede door het toenemende toerisme in de Bollenstreek. Met een unieke combinatie tussen educatie en beleving vergroot Tulip Experience Amsterdam de kennis over Nederlands grootste icoon, de tulp.

De Duin en Bollen Vierdaagse is een unieke wandelvierdaagse door de hele Duin en Bollenstreek (zie nieuwsitem op BON) die vorig jaar oktober voor het eerst georganiseerd is. Het heeft als doel om bezoekers en inwoners te stimuleren om op een gezonde en gezellige manier de streek te leren kennen in het naseizoen.

Tjeerd Scheffer heeft als directeur van de Duin en Bollen Vierdaagse de Noordwijk Promotie Prijs in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Wendy Verkleij.

Klik hier voor meer foto's op Blik Op Noordwijk.