Datum: 01-06-2023 - 01:36
13
apr
'23
Bewoners woonzorglocatie Mossenest op de Campus gaan verhuizen, wie kan ze daarbij helpen?
Geschreven door Woonzorglocatie Mossenest
Foto's PR

Bewoners woonzorglocatie Mossenest op de Campus gaan verhuizen, wie kan ze daarbij helpen?

De dertien bewoners, van een zorginstelling op de locatie Mossenest op de Campus in Noordwijkerhout, sloegen afgelopen zomer symbolisch de eerste paal van hun nieuwe locatie. Reikhalzend kijken zij uit naar de oplevering van hun nieuwe woning aan de Lelie / Bollendreef in Voorhout. Een prachtig nieuw woon-zorg gebouw gerealiseerd door STEK met tweeëndertig appartementen inclusief vier gezamenlijke woonkamers voor de zorginstelling....

De naam van de nieuwe locatie wordt nog bekend gemaakt, middels een prijsvraag onder alle oude en nieuwe bewoners. De verhuizing staat gepland op maandag 26 juni aanstaande. Daar komt ontzettend veel bij kijken en alle extra handjes voor en na de verhuizing zijn heel erg welkom. 

Lijkt het je leuk om ons te ondersteunen dan kun je je aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En misschien blijf je wel hangen, als vrijwilliger bij deze gezellige bewoners die u vast nog wel kent van het bericht van de Nieuwjaarsduik op 1 januari 2023 hier op BON.