Datum: 01-06-2023 - 00:29
08
apr
'23
Geweldige uitvoering van 'Passie in concert' in het Tulpen-theater. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's BON en laatste foto Passie van NWH

Geweldige uitvoering van 'Passie in concert' in het Tulpen-theater. (foto's)

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april vonden maar liefst drie drukbezochte uitvoeringen plaats van de 'Passie in Concert' 2023. Dit alles in het tijdelijke Tulpen-theater van het bloembollenbedrijf Pennings op de Herenweg in Noordwijkerhout. De hal was speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een prachtig Tulpen-theater en de vele bezoekers genoten zichtbaar van hetgeen hun aangeboden werd. Dit keer werd het Passie-verhaal van Pasen...

op een geheel eigen wijze opgevoerd en muzikaal omlijst met mooie, herkenbare Nederlandstalige nummers in een prachtige ambiance van licht, geluid en levensgrote digitale schermen. Het resultaat was voor het enthousiaste publiek helemaal geweldig. Alles klopte daarbij gewoon weer net als eerdere uitvoeringen, die in de afgelopen jaren verzorgd werden door de Passie van Noordwijkerhout. 

De volgende solisten gaven een heerlijk optreden, Manon Gelevert, Pauline van Eeden, Frans Stadhouders, Peter van den Burg, Leoniek van Kampen, Richard Hartevelt, Martijn Barnhoorn, Anita van der Zon en Peter van den Berg. Ze werden begeleid door de volgende topmuzikanten Martijn Pompe, Pieter Aandewiel, Michiel Barendse, Bob de Haas en Maarten Ebberts.

Net als bij de tweede editie van de Passie was er ook dit keer met Popkoor Bloom en Koor Revoice weer een supergoed samengesteld koor, waar speciaal voor deze show arrangementen voor waren geschreven.

En tot verrassing van alle aanwezigen was er ook nog een rol met gesproken tekst weggelegd voor burgemeester Wendy Verkleij van de Gemeente Noordwijk. De aanwezigen bezoekers kijken alweer uit naar de volgende Passie van Noordwijkerhout.