Datum: 30-09-2023 - 04:40
03
apr
'23
Kinderen Egelantierschool De Zilk in actie. (foto's sponsorloop + update geweldige opbrengst)
Geschreven door Redactie BON
Foto's sponsorloop > Redactie BON

Kinderen Egelantierschool De Zilk in actie. (foto's sponsorloop + update > geweldige opbrengst)

Al een aantal jaar wordt er door de Egelantierschool in De Zilk een actie op touw gezet, waarbij leerlingen met hulp van leerkrachten middels een sponsorloop en een fancy fair geld inzamelen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goede besteding binnen de school en het andere gedeelte is voor (steeds een ander) goed doel buiten de school. Ook in 2023 is er weer een actie georganiseerd en op donderdag 30 maart werd er als eerste op...

Sportpark van VV Van Nispen een sponsorloop gehouden. De kinderen van alle groepen moesten een aantal (gesponsorde) rondjes lopen en deden dat vol enthousiasme onder de luide aanmoedigingen van vaders en moeders en opa's en oma's. Vandaag op vrijdagmiddag volgt van 16.00 tot 19.00 uur de fancy fair die gehouden wordt in de Egelantierschool zelf.

Na alle acties laten we u het eindbedrag weten wat de kinderen hebben ingezameld met de sponsorloop en de fancy fair. Dit gaat enerzijds gebruikt worden voor de aanschaf van een schaduwdoek en fietsen voor de kleuters van de Egelantier en anderzijds voor het bekende goede doel van het Zilkse echtpaar Lo en Coby de Haas en dat is een project in Gambia.

Update 3-4-2023 opbrengst:
Na een sportieve sponsorloop op donderdag en een leuke en gezellige fancy fair op vrijdag, kon de organisatie het ingezamelde eindbedrag bekendmaken. De actie leverde uiteindelijk het geweldige bedrag op van maar liefst € 7520,- (hiervan werd € 4843,- opgebracht door de sponsorloopgelden). Alle kinderen, leerkrachten en gulle gevers heel hartelijk bedankt.