Datum: 30-05-2023 - 20:17
29
mrt
'23
Inschrijving gestart van 22 sociale huurappartementen Langehorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door BON / Woningstichting Padua
Foto's PR

Inschrijving gestart van 22 sociale huurappartementen Langehorst.

In het najaar van 2022 is Ontwikkelingscombinatie Novaform-Trebbe in Noordwijkerhout gestart met de bouw, van het appartementencomplex van Langehorst fase 2 op Landgoed in den Houte. De opdrachtgever van de 22 sociale huurappartementen is Woningstichting Sint Antonius van Padua en is voor woningzoekenden uit de gemeente Noordwijk. De oplevering van de woningen staat gepland medio 2023....

De appartementen hebben allemaal twee slaapkamers. Het complex is gasloos en voorzien van zonnepanelen. De appartementen worden aangesloten op het collectieve warmtesysteem van Landgoed in den Houte. Met deze duurzame installatie kunnen de bewoners straks hun appartement verwarmen en koelen.

Dit systeem biedt een hoog wooncomfort mede doordat de woningen verwarmd worden door middel van vloerverwarming. Door de combinatie met hoogwaardige isolatie, zijn de huurders straks ook verzekerd van een betaalbare energielast.

Woningstichting Sint Antonius van Padua geeft in onderstaande advertentie aan dat de huurappartementen vanaf vandaag, woensdag 29 maart 08.00 uur tot en met woensdag 12 april 08.00 uur, worden aangeboden via www.hureninhollandrijnland.nl en dat men zich kan inschrijven voor een woning (zie voorwaarden). Hieronder kunt u de advertentie van Padua bekijken.