Datum: 30-05-2023 - 20:51
30
mrt
'23
Golf op zijn Durps op Koningsdag in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging NWH
Foto's Oranjevereniging NWH

Golf op z'n Durps op Koningsdag.

Na het succes van vorig jaar organiseert de Oranjevereniging Noordwijkerhout op Koningsdag wederom het leuke spel ‘Golf op z’n Durps’. Het spel is gebaseerd op het populaire straatgolf, wat in rap tempo zeer populair is geworden. Straatgolf wordt gespeeld in de openbare ruimte, waar creatief omgegaan wordt met bestaande obstakels, zoals bomen, prullenbakken en speeltuinen. Dit jaar hebben wij twee routes van 9 bijzondere holes uitgezet..

waarvan u er op 1 wordt ingedeeld. Om 11.00 uur zal er gestart worden op het grasveld ter hoogte van Victoriberg 22 waar voorheen de schaapskooi stond. Daar zullen wij kort uitleg geven en de benodigde materialen, zoals een speciale golfclub en bijbehorende bal aan u meegeven.

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom en dient zich vooraf in te schrijven op www.ovnwh.nl, waarna u van ons een starttijd toegestuurd krijgt. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Kom in verband met weinig parkeerruimte lopend of op de fiets. Wij hebben er erg veel zin in en hopen u in groten getale te zien op 27 april.

Met vriendelijke Oranjegroet
De Commissie Golf op z’n Durps