Datum: 06-06-2023 - 12:33
28
mrt
'23
Groot onderhoud Herenweg fase 1. (update > informatie + foto's)
Geschreven door Bron: Gemeente Noordwijk / Dura Vermeer
Foto's BON

Groot onderhoud Herenweg fase 1. (update 28-03 > informatie + foto's)

De Herenweg tussen de Langevelderweg/Dorpsstraat en de oprit van de N206 is, zoals al eerder bekend gemaakt, aan groot onderhoud toe. Dit betekent dat het asfalt met de daaronder gelegen fundering moet worden vervangen en ook het riool aan vervanging toe is. Vanaf de Langevelderweg tot de brandweerkazerne wordt de betonnen riolering vervangen door een pvc-leiding en betonnen putten....

Deze werkzaamheden, die in verschillende fases worden uitgevoerd, gaan van maart tot en met medio oktober 2023 plaatsvinden. Vanaf de start zullen we u via BON een update (informatie + foto's) geven van de werkzaamheden en afsluitingen die erop dat moment zijn of binnenkort gaan plaatsvinden.

Update 28-3-2023: informatie en foto's.
Aannemer Dura Vermeer: Hierbij een update voor wat betreft de werkzaamheden aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Het rioolwerk gaat voorspoedig. De verwachting is dat het rioolwerk van fase A (Langevelderweg tot inrit Jozefplein) eind volgende week (week 14) gereed is.

Inmiddels is de stratenmaker gestart ter hoogte van de Langevelderweg met het aanbrengen van de nieuwe inrichting. Maandag week 14 zullen er een aantal parkeerplaatsen thv uitrit Jozefplein (zie foto) opgebroken worden om het nieuwe riool aan te sluiten op het bestaande stelsel. Ook zal de archeologie aanstaande donderdag 30 maart het laatste onderzoek starten.

Meer informatie vindt u op website van de gemeente Noordwijk: https://samen.noordwijk.nl/nl-NL/projects/herenweg/

Eerdere berichten:
Update 15-03-2023:
Informatie en foto's.