Datum: 30-05-2023 - 20:13
26
mrt
'23
Vrijdag 14 april start event 'Full Bloom' en op zaterdag 15 april event 'Beers & Tulips' aan het Oosterduinsemeer.
Geschreven door Como & Co en MAMA
Foto's BON / PR

Vrijdag 14 april start event 'Full Bloom' en op zaterdag 15 april event 'Beers & Tulips' aan het Oosterduinsemeer.

Vanaf vrijdag 14 april 2023 staat het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout in het teken van bloemen met het event Full Bloom! Op diverse plekken rondom het meer wordt de schoonheid van de bloemenperiode zichtbaar gemaakt. In combinatie met lekker eten en drinken en diverse activiteiten wordt het voorjaar gevierd en de Bollenstreek in het zonnetje gezet. Het twee weken durende evenement Full Bloom is een initiatief van de eigenaren...

van restaurants Como & Co en MAMA. Beide zaken zijn gelegen aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. Met Full Bloom willen zij inspelen op de pracht van de in bloei staande velden in de Bollenstreek.

Door middel van fotogenieke spots, versierde objecten, originele mozaïek en vooral veel bloemen, wordt de west- en zuidoever van het ‘Comomeer’ omgetoverd tot een trekpleister voor jong en oud.

Full Bloom betekent ook diverse activiteiten voor alle leeftijden en verschillende live muziek acts. Het jaarlijks terugkerende event Beers & Tulips is tevens onderdeel van het grotere geheel. Beers & Tulips vindt plaats op zaterdag 15 april 2023.

Como & Co en MAMA zijn zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Parkeren kan de gehele periode gratis op de bijbehorende parkeerterreinen.