Datum: 30-05-2023 - 19:43
21
mrt
'23
Geslaagde thuiswedstrijd twirlvereniging KNA met ook Noordwijkerhoutse en Zilkse inbreng.
Geschreven door KNA-Noordwijk
Foto's KNA Noordwijk

Geslaagde thuiswedstrijd twirlvereniging KNA met ook Noordwijkerhoutse en Zilkse inbreng.

Zondag 19 maart organiseerde twirlvereniging KNA Noordwijk een landelijke twirlwedstrijd op sportpark Duinwetering in Noordwijk. Vanuit het hele land waren er twirlsters aanwezig om deel te nemen. De tribune was gezellig druk en meisjes in glinsterende pakjes liepen af en aan. Na een lange dag waren er voor veel leden van KNA bij de prijsuitreiking podiumplekken. De beide teams stonden deze wedstrijd voor het eerst op de vloer in de hoogste seniorenklasse...

Zij hielden zich heel goed staande met mooi uitgevoerde routines. Het resultaat was twee keer een tweede plaats. Voor Britt Onderwater (Noordwijkerhout), Floor van der Linden (De Zilk) en het duo Lisa Dekker (Noordwijk) en Lisette Wiebes (Noordwijkerhout) bleek het een bijzondere dag. Zij werden door de jury gepromoveerd naar een volgend niveau. Het was een geslaagde dag.

Interesse in twirlen? Kom gerust eens kijken op maandag- of vrijdagavond in sporthal Duinwetering of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..