Datum: 23-03-2023 - 22:42
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

18
mrt
'23
Start met gezond bewegen: NSL-beginnerscursus hardlopen.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

Start met gezond bewegen: NSL-beginnerscursus hardlopen.

De Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 26 maart met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers train jij 9 weken, met veel aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Het is heerlijk om buiten te trainen met de nadruk op ontspanning. Alle trainingen starten vanaf het clubhuis “Cooling Duin” op de parkeerplaats bij de Duindamseslag. Het maakt niet uit of je...

al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen. Info via www.av-nsl.nl 

Al meer dan 30 jaar organiseert de NSL beginnerscursussen hardlopen. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen. Peter van Denzen (hardlooptrainer): “Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Loopervaring of een sportverleden is niet nodig.”

Op zondag 26 maart 2023 start de eerste training vanaf het clubhuis 'Cooling Duin'. Iedere zondagochtend (9:30) en donderdagavond (19:00 uur) wordt een hardlooptraining verzorgd onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt negen weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep kun je 15-20 minuten hardlopen. Vervolgens is het mogelijk om lid te worden en je trainingsopbouw te vervolgen in de Doorstroomgroep. Informatie over de over de opstapgroep en de NSL is te vinden op www.av-nsl.nl 

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen? Bel dan met trainer Willy van Pinxteren: 06-44113410 of Peter van Denzen: 0252-411082.