Datum: 23-03-2023 - 21:41
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

14
mrt
'23
Oproep voor deelname aan bloemmozaïeken 2023 en ook dit jaar is er weer een Kindercorso.
Geschreven door Organisatie mozaïeken Witte Kerk
Foto's Redactie BON 2022

Oproep voor deelname aan bloemmozaïeken 2023 en ook dit jaar is er weer een Kindercorso.

Nog een week te gaan en dan gaat de lente weer officieel van start en gaan we hopelijk een heel mooi voorjaar tegemoet met volop bloemen en een lekker lentezonnetje. Ook dit jaar wordt er weer in het Bloemencorsoweekend een bloemmozaïeken wedstrijd gehouden bij de Witte Kerk. Op woensdag 19 april wordt het startsein gegeven en dan moeten de deelnemers uiterlijk vrijdag 21 april om 16.00 uur klaar zijn....

In de avond rijdt dan het verlicht Bloemencorso door de straten van Noordwijkerhout. De organisatie van de bloemmozaïeken is nog op zoek naar een aantal groepen, verenigingen of andere enthousiaste mensen die mee willen doen. Voor de kosten hoef je het niet te laten want deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen met Nico Koomen telefoon 06-51588709 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook dit jaar weer Kindercorso.
Op donderdagavond 20 april worden vanaf 18.00 uur de fietsjes weer rijkelijk versierd met bloemen op het Marktplein. Hierbij graag de hulp van de ouders en/of grootouders. Om 19.00 uur wordt dan het startsein voor de rondgang gegeven door de Kinderburgemeester van de gemeente Noordwijk.

De Kindercorso gaat rijden onder de muzikale tonen van Drumfanfare Altesa uit De Zilk. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen met Nico Koomen telefoon 06-51588709 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.