Datum: 30-03-2023 - 12:35
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

13
mrt
'23
Zaterdag 15 april 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer.
Geschreven door Como & Co
Foto's Redactie BON

Zaterdag 15 april 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer.

Op zaterdag 15 april 2023 organiseren de eigenaren van Como & Co en MAMA voor de 6e keer het festival Beers & Tulips (klik hier voor editie 2022). Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek - vers, gekleurde bloemen - hand in hand gaan. Diverse bierbrouwerijen uit de streek tappen hun meest speciale biertjes. Verschillende foodstands zorgen voor een lekkere hap en verrassende live muziekacts...

maken de dag compleet. Zo zorgt onder andere Radio de Koperen Hond voor lekkere dansplaatjes met een te gekke twist. Het terrein wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft! Ook voor de kleine bezoekers is genoeg vertier.

Beers & Tulips vindt plaats van 12:00 - 22.00 uur op het strand bij restaurant MAMA aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. Toegang is 5 euro en kaartverkoop vindt plaats aan de deur.

Er is gratis parkeermogelijkheid bij Como & Co aan de Boekhorsterweg 18 in Noordwijkerhout, op vijf minuten loopafstand van het festivalterrein. Bekijk hier alle relevante informatie en de actuele agenda.