Datum: 30-03-2023 - 12:54
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

12
mrt
'23
Resto VanHarte Noordwijkerhout ontvangt flink geldbedrag bij het tv-programma 'Weet Ik Veel'. (uitzending gemist)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Printscreen uitzending

Resto VanHarte Noordwijkerhout ontvangt flink geldbedrag bij het tv-programma 'Weet Ik Veel'. (uitzending gemist)

Stichting Resto VanHarte organiseert elke week landelijk op 40 plekken een lekker en betaalbaar driegangendiner voor buurtbewoners. Jaarlijks serveert de stichting zo’n 150.000 diners, die garant staan voor een veelvoud aan ontmoetingen. Iedereen is welkom om samen te komen eten en elkaar beter te leren kennen. Resto VanHarte heeft ook bij de Waterjuffer (Raamwerk) in Noordwijkerhout een wekelijkse eettafel...

waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen eten is altijd gezellig en verbindt!

Resto VanHarte Noordwijkerhout ontvangt flink geldbedrag bij uitzending kennisquiz 'Weet Ik Veel'.
Zaterdagavond 11 maart werd op televisie bij RTL4 de kennisquiz 'Weet Ik Veel' met presentator Beau van Erven Dorens uitgezonden. Bij deze populaire quiz krijgt een zaal vol studenten met hbo- of universitaire opleiding en drie BN'ers vijftig meerkeuzevragen over algemene kennis.

Na deze vijftig vragen gaan de best presterende bekende Nederlander en student naar de finaleronde, waar zij proberen een zo hoog mogelijk geldbedrag te verzamelen voor een goed doel.

Voordat de finale begint maakt Beau bekend aan welk goed doel het gewonnen geldbedrag wordt geschonken. Dit keer was het kok Rudolph van Veen die de finale speelde samen met de beste studente van deze avond Marly Claassen. Het goede doel was dit keer voor Resto VanHarte Noordwijkerhout en zij ontvangen het door Rudolph en Marly gewonnen geldbedrag van maar liefst € 8000,-.

Onlangs zijn er al televisieopnames gemaakt bij Resto VanHarte in de Waterjuffer in Noordwijkerhout, deze beelden worden in de uitzending getoond. U kunt de uitzending terugkijken bij RTL-XL. De hele uitzending kunt u bekijken, maar de opnames van Resto VanHarte starten bij 1.13.00 uur, klik hier.

Let op, u moet zich wel eenmalig aanmelden. U kunt onderin op de tijdlijn naar de bewuste tijd gaan, maar u krijgt wel eerst een aantal advertenties te zien.

Iedereen is welkom bij Resto VanHarte Noordwijkerhout.

De eigen bijdrage voor het diner is acht euro. De diners starten om 18.00 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (gebruikelijke belkosten).

Vrijwilliger worden bij Resto VanHarte Noordwijkerhout.
Resto VanHarte Noordwijkerhout kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, mocht u daar interesse in hebben klik dan hier voor meer informatie.