Datum: 02-10-2023 - 10:53
11
mrt
'23
Zonnebloem afd. Noordwijkerhout neemt afscheid van (oud) voorzitters.
Geschreven door Zonnebloem afd. Noordwijkerhout
Foto's Zonnebloem afd. Noordwijkerhout

Zonnebloem afd. Noordwijkerhout neemt afscheid van (oud) voorzitters.

Donderdag 9 maart was een bijzondere jaarvergadering voor de Zonnebloem Afd. Noordwijkerhout. Er werd afscheid genomen van voorzitter René van Rijnberk. Hij was 5 jaar lang een fijne enthousiaste voorzitter die zijn taak heel serieus nam. Het bestuur vindt het jammer dat hij weggaat. Hij werd bedankt voor zijn inzet en ontving het bronzen beeldje `de waardering` en een mooi boeket bloemen. Hij wordt opgevolgd door...

Joke van Collenberg, het bestuur heeft alle vertrouwen in haar kwaliteit als voorzitter en wensen haar veel succes. René overhandigde haar de voorzittershamer.

Tineke van Mullekom, die al 33 jaar actief is voor de Zonnebloem, nam ook afscheid als bestuurslid bezoekwerk. We zijn op zoek naar een goede opvolger voor haar in het bestuur voor deze functie. Tineke is 12 jaar voorzitter geweest, daarna 12 jaar bestuurslid bezoekwerk. Daarnaast deed zij heel veel activiteiten buiten het bestuurswerk om.

Zoals de braderiekraam, Keukenhof bezoek organiseren en zij verkocht veel loten voor de loterij. Zij vindt dat het nu tijd is voor vernieuwing in het bestuur. Dat wil niet zeggen dat ze stopt, ze blijft buiten het bestuur haar werkzaamheden gewoon voortzetten, totdat er een goede vervanger gevonden is.

Als dank voor haar enorme inzet ontving Tineke ook het beeldje `de waardering` en een mooi boeket bloemen. Het bestuur wenst René en Tineke nog vele goede jaren, en hoop dat ze gaan genieten van de wat meer vrije tijd.