Datum: 30-03-2023 - 13:28
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

09
mrt
'23
'Team Noordwijkerhout' in actie bij Alpe d’HuZes ‘Opgeven is geen optie’.
Geschreven door BON / Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout
Foto's Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout

'Team Noordwijkerhout' organiseert 'Bingo voor Alpe d’HuZes'.

Op donderdag 1 juni 2023 vindt opnieuw Alpe d’HuZes plaats, het jaarlijks fiets- en loopevenement op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez voor de KWF-Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen, lopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot 6 keer op en af. Ze doen alleen of met een team mee. Naast de sportieve uitdaging, hebben ze ook de uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld...

te verzamelen en daarmee een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker. Afgelopen jaren hebben we als BON regelmatig aandacht besteed aan plaatsgenoten die deelnamen aan eerdere edities van Alpe d’HuZes. Voor dit jaar is er ook weer een 'Noordwijkerhouts Team' die zich gaat inzetten voor dit goede doel op donderdag 1 juni 2023.

Klik hier voor het eerste nieuwsitem met alle informatie over het 'Noordwijkerhouts Team' bestaande uit de deelnemers: Sandra de Winter-Wijnands, Joep Gerrits, Sietske vd Togt, Jordy vd Bosch, Ad den Elzen, Mark den Elzen, Sandra vd Ploeg-de Winter, Stefan Hooghiemstra, Erik Duivenvoorde, Bart Sikking. (zie foto in fotogalerij) Vrijwilligers: John de Winter, Esmee de Winter, Eline de Winter, Dolf van Eeden, Chantal vd Bosch, Lisette den Elzen.

Update 9-3-2023: 'Team Noordwijkerhout' organiseert 'Bingo voor Alpe d’HuZes'.
Op zaterdag 25 maart om 20.00 uur organiseren wij een Bingo met mooie prijzen in 'De Parade' van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc aan de Van der Weijdenlaan. Kom jij samen met familie, vrienden of bekenden bingo spelen voor het goede doel?

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar (zie adressen op de poster in de fotogalerij of via de Facebook Messenger van Debbie of Sandra) voor 25 euro (5 rondes) met gigantische prijzen!!! Op de avond zelf kunt u extra Bingo kaarten kopen. De opbrengst van deze avond is natuurlijk voor de KWF-inzamelactie.

Meer info zie poster in fotogalerij. In de video hieronder zie u alle gulle gevers.