Datum: 30-03-2023 - 13:53
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

06
mrt
'23
Geslaagde voorjaarsmiddag van De Zonnebloem. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afd. Noordwijkerhout
Foto's Zonnebloem afd. Noordwijkerhout

Geslaagde voorjaarsmiddag van De Zonnebloem. (foto's)

De Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout organiseerde afgelopen zaterdag 4 maart voor de 15 maal een gezellige Voorjaarsmiddag in ’t Victorhuis. Na een woord van welkom door de organisatie werd iedereen voorzien van koffie of thee met een heerlijk stukje gebak van Echte bakker van Eeden dat gesponsord werd door Arie de Winter, grondwerken aan de Tespellaan. Daarna liet Dennis Warmerdam in een slideshow zien welke assortiment...

hulpmiddelen hij voor ouderen in z’n bedrijf Warmerdam Hulpmiddelenwinkel aan de Herenweg heeft. Ook had hij diverse hulpstukken meegenomen die onder het genot van een 2e koffie met lekkere paaseitjes aan de gasten werd geshowd en uitgelegd hoe die te gebruiken. O.a. een rollator die maar 5 kilo weegt maar ook hulpmiddelen om steunkousen en schoenen aan te trekken.

Daarna kwam het koor Ladies Melody, de accordeonisten en de dirigent het podium opgelopen voor hun muzikale optreden. De gasten genoten enorm en deinden mee op de muziek en velen konden de tekst van de liedjes meezingen. In de pauze kregen de gasten een drankje geschonken door Aannemersbedrijf Wiela en meerdere stukjes worst geschonken door Worstenmakerij Kraska uit Noordwijkerhout, die de gasten zich goed lieten smaken.

Ondertussen was het koor verder gegaan met hun repertoire en sloten ze af met de Noordwijkerhoutse wals die uit volle borst staande werd meegezongen. De leden van het koor werden als dank voor hun optreden verrast met een potje Tete a Tete van FlowerBoost, de familie van Ruiten. De Zonnebloem, afd. Noordwijkerhout, kan weer terug zien op een zeer geslaagde middag. 

Oproep: Wanneer je dit leest en de foto’s heel gezellig vindt en dit ook wilt meemaken, er is plaats voor nieuwe vrijwilligers, dus meld je aan bij De Zonnebloem, contactpersoon, Mw. Betty van der Klugt, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 06-46628536.