Datum: 02-10-2023 - 06:54
06
mrt
'23
Avondvierdaagse Noordwijkerhout 2022
Geschreven door Avondvierdaagse Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Volop in voorbereiding voor Avondvierdaagse Noordwijkerhout.

De carnavalskoorts is nog niet gezakt of de wandelkoorts komt al opzetten. Het bestuur van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout is alweer druk in de weer met de organisatie van dit mooie evenement. Alvast voor in de agenda's: van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni 2023 zal de Avondvierdaagse gewandeld worden in Noordwijkerhout. Kun of wil je niet alle avonden lopen? Dan is het, na groot succes vorig jaar, ook dit jaar mogelijk om je in te schrijven..

voor het ‘Avondvaantje'. Hou de sociale en lokale media in de gaten voor meer informatie over de start van de inschrijving! Bent u niet zo’n wandelaar, maar wilt u wel op een andere manier betrokken zijn bij de Avondvierdaagse?

Dit evenement kan niet plaatsvinden zonder de inzet van de verkeersregelaars. We zijn erg dankbaar voor de inzet van de vele vrijwilligers die ons elk jaar weer helpen. Om alle posten veilig te bemannen, kunnen we nog enkele vrijwilligers gebruiken.

Stuur voor uw aanmelding of meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met elkaar gaan we er weer een sportief feestje van maken.

In de BON-fotogalerij kunt u nog even terugkijken op de wandeleditie van 2022.