Datum: 30-03-2023 - 14:14
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

04
mrt
'23
Koop een lot via Opkikker-ambassadeurs Jente en Femke Beunder en steun Stichting Opkikker.
Geschreven door Redactie BON
Foto's PR

Koop een lot via Opkikker-ambassadeurs Jente en Femke en steun Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker zet zich - dag in, dag uit - in voor gezinnen met een ziek kind. In een leven vol ziekenhuisbezoeken en -opnames, onderzoeken en onzekerheden, is het belangrijk dat je als gezin af en toe even volledig kunt ontspannen. En dat is precies wat Stichting Opkikker doet. Stichting Opkikker neemt deze gezinnen mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: een unieke Opkikkerwereld...

Een wereld waarin zij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren. Op deze manier kunnen gezinnen met een ziek kind hun zorgen even vergeten en weer de kracht vinden om door te gaan!

Loterij Stichting Opkikker:
Na de succesvolle editie van twee jaar geleden, is de Opkikkerloterij weer terug van weggeweest! Met een lot maak je niet alleen kans op prachtige prijzen zoals een PlayStation 5 of een elektrische step, maar daarnaast gaat de volledige opbrengst van de loten gaat naar Stichting Opkikker! Eén lot kost maar 5 euro. Daarmee maak je kans op 250 toffe prijzen.

En het leukste is: vergeleken met bekende loterijen, maak je bij de Opkikkerloterij veel meer kans dat je in de prijzen valt! En de hoofdprijs? Dat is een vakantie die bij heel veel gezinnen op de bucketlist staat: een weekend weg naar Disneyland® Parijs! Geniet met het hele gezin van een weekend met meer dan 50 attracties, kleurrijke parades, adembenemende shows en ontmoetingen met jullie favoriete Disneyfiguren.

Naast deze toffe hoofdprijs zijn er nog meer gave prijzen te winnen: een PlayStation 5, een elektrische step, een Nintendo Switch, verschillende vrijkaarten en nog veel meer toffe prijzen. Wat de Opkikkerloterij extra bijzonder maakt? Een lot kost 5 euro en daarvan gaat 100% naar Stichting Opkikker! Met jouw lot maak je dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar zorg je er ook nog eens voor dat meer gezinnen met een ziek kind kunnen genieten van een Opkikkerdag!

De trekking vindt plaats op vrijdag 28 april. Op 1 mei worden de winnaars bekendgemaakt.  

Koop een lot via Opkikker-ambassadeurs Jente en Femke Beunder en steun Stichting Opkikker.
Joost en Jeanine en hun kinderen Jente en Femke Beunder, hebben als gezin al eens een Opkikkerdag mogen meemaken. Het was een dag vol plezier en verrassingen voor Jente en Femke. Alles wordt op deze dag gedaan door vrijwilligers en alles is ook gesponsord. Deze dagen zijn zo bijzonder om mee te mogen maken en is alleen mogelijk door donaties en nu dus ook via de verkoop van loten van de Opkikkerloterij.

Koop daarom één of meer loten via de actiepagina van Opkikker-ambassadeurs Jente en Femke (klik hier) en steun daarmee Stichting Opkikker, zodat andere families ook een onvergetelijke Opkikkerdag kunnen krijgen. Alvast heel hartelijk dank voor u donatie en Jente en Femke wensen u veel succes met uw lot(en).