Datum: 02-10-2023 - 07:46
03
mrt
'23
Politie neemt gesignaleerde auto in beslag en een autobestuurder aangehouden voor drinken van blikje bier achter het stuur.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Flashlight Fotografie / Politie

Politie neemt gesignaleerde auto in beslag en een autobestuurder aangehouden voor drinken van blikje bier achter het stuur.

Op donderdag 2 maart moest de politie twee keer in actie komen in Noordwijkerhout. Op donderdagavond heeft de politie aan de ’s-Gravendamseweg N443 een gesignaleerd Pools voertuig in beslag genomen. De bestuurder kreeg van de politie een stopteken vanwege een controle. De auto bleek na controle gesignaleerd te staan en werd daarom in beslag genomen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto af te slepen...

De bergingsmedewerker deed blauwe handschoenen aan om eventuele sporen in de auto niet te beschadigen. Er zal verder onderzoek worden gedaan naar, en in de auto. De bestuurder is niet aangehouden. Een woordvoerder van de politie kon alleen maar meedelen dat de wagen in beslag is genomen voor 'een onderzoek'. Op de vraag voor welk onderzoek kon de woordvoerder niets zeggen. (zie foto 1)

Eerder op de donderdagmiddag werd in Noordwijkerhout, door politie een andere automobilist ook staande gehouden voor controle. Bij nader onderzoek bleek dat deze man achter het stuur van zijn auto, een blikje bier aan het drinken was. De man werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau voor een alcohol-ademtest. (zie foto 2 politie)

Voor meer foto's inbeslagname auto, zie 112 Duin en Bollenstreek.