Datum: 30-03-2023 - 17:49
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
mrt
'23
Save the date: 18 maart concert 'Sjaan Gala Movie Night' in de Tijdelijke Schelft. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc
Foto's Redactie BON > ODI PR

Concert 'Sjaan Gala Movie Night' op 18 maart met solisten Sophie Warmerdam en Bart Weijers in Tijdelijke Schelft.

Op zaterdag 18 maart geeft het coverorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een muzikaal optreden in de sporthal ‘de tijdelijke Schelft’ in Noordwijkerhout met medewerking van toneelvereniging ODI. ODI zal op onverwachtse momenten van zich laten zien en alles geheel in het teken van Gala Movie Night. Tevens zal ODI de presentatie van de avond verzorgen. Het thema van dit optreden is 'Sjaan Gala Movie Night'...

Filmmuziek van allerlei genres komen langs de bekende oude films, heroïsche films met grote helden en bekende namen als Morricone maar ook recente actiefilms en bekende tekenfilms. Het wordt een gevarieerd programma en ja, u zult gewoon moeten komen luisteren en kijken deze avond om u te laten onderdompelen in de prachtige muziek, film en entertainment.

Zowel het coverorkest als het leerlingenorkest leveren een bijdrage aan dit concert. Ook hebben we weer geweldige solisten gevraagd om mee te werken aan dit Gala concert namelijk ons allen bekende Sophie Warmerdam en Bart Weijers. Op foto’s in fotogalerij ziet u zowel Sophie als het orkest in actie tijdens een van de repetities in De Parade.

Om het thema Gala Movie Night extra duidelijk te maken zal het gehele orkest zelf in Gala tenue optreden en we nodigen het publiek uit om ook in Gala tenue te komen naar deze feestelijke avond. Natuurlijk is dat niet verplicht. Maar hoe leuk is het als het orkest en publiek een feestelijke sfeer kunnen neerzetten als dat kan. 

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc” geeft regelmatig muzikale optredens in Noordwijkerhout en omgeving. De muziekvereniging heeft verschillende geledingen waaronder de harmonie/coverorkest, het vrije tijdsorkest, de marchingband en de majorettes. We zijn heel blij met ons verenigingsgebouw De Parade aan de van der Weijdelaan 2a in Noordwijkerhout waar alle groepen kunnen repeteren, optredens geven en er ook ruimte is voor andere verenigingen uit Noordwijkerhout en omgeving.

Daarnaast heeft de vereniging een opleidingsprogramma voor startende muzikanten en deze leerlingen spelen samen in het leerlingenorkest. Heeft u, of uw kind, interesse in het bespelen van een instrument, dan bent u van harte welkom voor een kennismaking met het samen muziek maken. Neemt u contact op met de opleidingscommissie van St. Jeanne d’Arc via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.stjeannedarc.nl.

We vinden het heel leuk dat ODI in samenwerking met St. Jeanne d’Arc een prachtig concert wil neerzetten in de tijdelijke De Schelft in Noordwijkerhout. Het wordt een avond vol muziek en entertainment. Na afloop drinken we graag met het publiek een drankje in de bar van de tijdelijke De Schelft die wordt verzorgd door Erik Heemskerk.

De repetities onder leiding van dirigent Peter Habraken en bij ODI zijn in volle gang. Beide verenigingen hebben er weer zin in! Aanvang 20.00u, zaal open vanaf 19.30u. Kaarten zijn verkrijgbaar via Vink multimedia, kosten € 10,- p.p.

Bart Weijers
Al voordat Bart in mei 2022 afstudeerde, heeft hij al veel ervaring opgedaan met optreden. Zo heeft hij samen met de band CrazyHouse Collective als leadzanger al op veel verschillende locaties gespeeld. Momenteel is Bart druk aan het werk als professioneel toetsenist. Zo speelt hij bij verschillende projecten zoals een dinershow in het Harbourclub theater, hij speelt op veel evenementen met de band The Night Flight.

Samen met een aantal artiesten brengt hij op verschillende plekken hun eigen werk ten gehore. Naast dat Bart werkzaam is als professioneel toetsenist, houdt hij ook nog steeds zijn zang bij door bij Crazy Piano’s in Scheveningen te spelen. Hier speelt hij samen met een collega pianist en drummer liedjes op verzoek.

Sophie Warmerdam
Mijn naam is Sophie Warmerdam en ik doe als solist mee aan dit concert van de Sjaan. Heel leuk weer na 2 Corona jaren, waarin er weinig projecten waren om aan mee te doen. Zingen is mijn grote passie en in mijn vrije tijd probeer ik hier zo veel mogelijk mee bezig te zijn. Een samenwerking met de Sjaan heb ik al vaker mogen doen, altijd een feestje. Zeker met een thema als ‘filmmuziek’ gaat het weer een mooi concert worden.