Datum: 30-03-2023 - 14:00
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
mrt
'23
'Passie in Concert' op 7 en 8 april in het 'WAM Pennings Tulpentheater' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Passie van Noordwijkerhout
Foto's Passie van Noordwijkerhout

'Passie in Concert' op 7 en 8 april in het 'WAM Pennings Tulpentheater' in Noordwijkerhout.

De Passie van Noordwijkerhout presenteert met trots hun nieuwe show voor Pasen, genaamd 'Passie in Concert'. Deze voorstelling zal plaatsvinden op vrijdag 7 en zaterdag 8 april in het speciaal voor de show gemaakte 'WAM Pennings Tulpentheater' Herenweg 348a in Noordwijkerhout. De Passie van Noordwijkerhout is blij om een getalenteerde cast van spelers, solisten, koor en musici te presenteren, die gezamenlijk zorgen voor een indrukwekkende en...

ontroerende voorstelling. Hierover binnenkort meer. De band zal de prachtige muziek van de show live verzorgen en zorgen voor een intense en emotionele ervaring voor het publiek. Het koor, bestaande uit een gelegenheidskoor van leden van Revoice en Bloom, zal de muziek versterken met hun harmonieuze stemmen en de voorstelling naar een hoger niveau tillen.

Kaartjes voor 'Passie in Concert' zijn vanaf zaterdag 4 maart verkrijgbaar bij Echte bakker van Eeden, P.J.Warmerdamstraat 27, De Zilk en Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout en Reisbureau de Haan, Kerkstraat 43b, Noordwijk. We kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen tijdens onze show en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Er zijn zitplaatsen en de toegang is inclusief consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Zoals u van ‘de Passie’ mag verwachten wordt het weer een mooie beleving.

Voor meer informatie over de Passie van Noordwijkerhout en onze nieuwe show 'Passie in Concert', kunt u terecht op onze facebookpagina of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Repetitiefoto Passie in Concert.