Datum: 30-03-2023 - 17:04
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
mrt
'23
Carnaval in Kokkerhout zorgt o.a. voor maandrecord in februari 2023 met de meeste bezoekers in 13 jaar BON.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Carnaval in Kokkerhout zorgt o.a. voor maandrecord in februari 2023 met de meeste bezoekers in 13 jaar BON.

De laatste keer dat we als BON konden melden dat de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk het maandrecord verbrak, met het hoogste aantal bezoekers, in juli 2022 was. Nog geen jaar later is er opnieuw iets feestelijk te melden. Want februari 2023 sluiten we opnieuw af met een bezoekersrecord van meer dan 200.000 bezoekers in één maand (28 dagen) tijd en dat in het 13-jarig bestaan van Blik Op Noordwijkerhout...

Eindelijk kon er na een coronapauze van twee jaar weer carnaval gevierd worden in ons land en dus ook in het carnavalsgekke Kokkerhout. Dat zorgde (naast de zeer druk bezochte activiteiten) natuurlijk ook voor BON voor een flinke boost in de bezoekersaantallen van februari 2023, dit door de vele carnavalsberichten inclusief foto's en filmpjes die we daardoor konden plaatsen. Klik hier voor de verzameling aan carnavalsberichten.

Verder werd er in deze recordmaand februari gemiddeld gezien ook veel meer naar de regelmatig terugkerende nieuwsitems gekeken, met natuurlijk meerdere uitschieters bij de items van familieberichten en 112 meldingen. Aan het eind van het jaar krijgt u traditioneel de best bekeken items per kwartaal te zien en daar zal vast wel een aantal berichten van de recordmaand februari bijzitten.
 
Maar goed dit jaar is pas twee maanden onderweg en met veel plezier houden wij als BON, de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (en natuurlijk ook daarbuiten), ook de rest van het jaar op de hoogte over de nieuwsfeiten en het wel en wee in de beide mooie kernen van de gemeente Noordwijk. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom en natuurlijk andere gemeenten. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 13 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..