Datum: 30-03-2023 - 17:27
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

28
feb
'23
Teken de oproep van het Zuid-Hollands Landschap en laat je horen voor meer natuur.
Geschreven door Zuid-Hollands Landschap
Foto's Redactie BON

Zuid-Hollands Landschap: Teken de petitie en zet de natuur in Zuid-Holland op #1.

Beste inwoner van Zuid-Holland; Worden er nog meer bedrijventerreinen, datacenters of recreatieparken gebouwd in de open, groene landschappen? Of geven we in Zuid-Holland de natuur de ruimte? Bij dit soort keuzes is de provincie aan zet. En ook jij hebt hier een stem in. Op woensdag 15 maart kan jij kiezen. Dit is hét moment om je stem te laten horen voor de natuur. En daarom vragen we nu jouw hulp. Helaas zien we keer op keer dat de natuur aan het kortste eind trekt...

zeker in onze drukke provincie. De economie gaat voor, terwijl de biodiversiteit achteruit holt. Dat moét en kán anders. Daarom vragen we jou om je uit te spreken voor meer natuur in Zuid-Holland en onze oproep aan alle politieke partijen te ondertekenen.

Wil jij, net als wij, dat de NATUUR op #1 wordt gezet? Zodat wonen in Zuid-Holland leefbaar blijft? Zodat we ons hart op kunnen halen in het groen, zonder naar de andere kant van het land te moeten reizen? Zodat alle planten en dieren die hier thuishoren, voor ons eigen welzijn en die van komende generaties behouden blijven?

Teken dan hier de petitie en geef de natuur een stem!

Alvast bedankt voor jouw hulp, namens de natuur in Zuid-Holland! 
 
Met vriendelijke groet, 
Michiel Houtzagers
Directeur