Datum: 30-03-2023 - 13:43
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

27
feb
'23
Kring Bedrijven Bloembollenstreek: Drie finalisten KBB-award zijn bekend.
Geschreven door Hans Geerlings Blik Op Lisse
Foto's KBB

Kring Bedrijven Bloembollenstreek: Drie finalisten KBB-award zijn bekend.

Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) maakt, na een gedegen voorselectie, de drie finalisten van de KBB award 2023 bekend. De drie geselecteerde parels van de Duin- en Bollenstreek zijn: Golfbaan Tespelduyn en Tulip Experience Amsterdam, beiden uit Noordwijkerhout en Chocolaterie Pierre uit Hillegom. Succesvolle bedrijven, van diverse grootte, die zich in positieve zin onderscheiden door maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijzonder personeelsbeleid en innovatie...

KBB-award
Ieder oneven jaar houdt de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award. Door Covid kon helaas de editie van 2021 niet doorgaan, des te verheugd is de KBB-jury om de drie finalisten voor de 32e editie van deze oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek, bekend te maken.

Finalisten.
Onze finalisten onderschrijven het meedoen aan de KBB-award ieder op hun eigen manier. "De KBB-award is de perfecte manier om je bedrijf een podium te geven,” legde Sylvia Pennings van Tulip Experience Amsterdam uit tijdens de presentatieronde.

De finalisten kregen op 27 februari een lunch aangeboden bij Beachclub O in Noordwijk. Zo was er ruimte voor het leren kennen van de andere finalisten én ruimte voor de nodige publiciteit, want eindigen bij de laatste drie is al een prestatie op zich.

KBB-award
Op 13 maart 2023 strijden de finalisten om de eervolle KBB-award tijdens een feestelijke bijeenkomst onder toeziend oog van de KBB-leden en de jury. And the winner is….