Datum: 30-03-2023 - 16:06
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

08
mrt
'23
EHBO cursus in Noordwijkerhout met korting.
Geschreven door EHBO-Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

EHBO-cursus in Noordwijkerhout met korting.

Dit voorjaar start de EHBO-vereniging Noordwijkerhout weer een cursus eerste hulpverlener. Ook dit jaar gebeurt dit met korting, aangezien het van groot belang is dat zoveel mogelijk mensen weten wat zij moeten doen in een situatie waarbij een familielid, vriend, bekende of collega een medisch probleem heeft. De korting op de cursus is 50 Euro, voor iedereen die zich opgeeft voor 15 maart. De kosten zijn dan 125 Euro...

in plaats van de reguliere 175 Euro. Wie hiernaast een eigen zorgverzekering heeft met extra dekking bovenop de basisverzekering, doet er goed aan de polisvoorwaarden even door te nemen. De kans is groot dat de verzekering ook nog een groot deel vergoed, tot soms wel het gehele bedrag.

Tot voor kort werd de cursus EHBO altijd gegeven in de avonduren. Dit betekende dat alle cursisten zo’n 10 tot 12 avonden aanwezig moesten zijn. Nu gebeurt het anders, op verzoek van veel mensen die liefst zo snel mogelijk de cursus willen afronden.

De cursus wordt nu op de zaterdagen gegeven. De start is op 25 maart, waarna er lesdagen volgen op 8 april en 15 april. Op 22 april wordt in de ochtenduren nog een herhaling verzorgd, waarna ’s middags het examen is. Binnen een maand het EHBO-diploma halen, is op deze manier zeer goed mogelijk.

Deze cursus omvat: de reguliere eerste hulp handelingen, de reanimatie inclusief het bedienen van de AED (Automatische Externe Defibrillator) en EHBO aan kinderen. Informatie en/of opgeven is mogelijk bij Cindy, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..