Datum: 26-09-2023 - 17:41
18
feb
'23
Senioren van Kokkerhout genieten volop van carnavalsfeest in Tijdelijke Schelft. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Senioren van Kokkerhout genieten volop van carnavalsfeest in Tijdelijke Schelft. (foto's)

De redactie van BON was vrijdagmiddag 17 februari aanwezig op de altijd gezellige seniorenmiddag van de Kaninefaaten in een uitverkochte Tijdelijke Schelft. Na twee coronajaren van niet stonden dit jaar alle seinen gelukkig weer op groen en werd het een uitbundig feest voor bijna 1000 aanwezige Kokkerhoutse senioren. Ze kregen een zeer gevarieerd carnavalsprogramma voorgeschoteld en werden door de vele vrijwilligers...

uitstekend verzorgd met hapje en een drankje. Prins Gerrit Heen-en-Weer had zijn Prinses Ciclista een middagje vrijaf gegeven en zo stond hij met zijn eigen schoonmoeder Prinses Corrie (Corrie Kromhout) aan zijn zij op het podium. Prinses Corrie kreeg als eerste een onderscheiding en een oorkonde uitgereikt en natuurlijk de drie zoenen van schoonzoon Prins Gerrit Heen-en-Weer. 

Ook burgemeester Wendy Verkleij van de gemeente Noordwijk werd op het podium verwelkomd, ze waarschuwde Prins Gerrit Heen-en-Weer dat hij niet zo makkelijk de sleutel zal ontvangen op zaterdag, de dag van de optocht.

Maar ook gelijk aan het begin van deze carnavalsmiddag werden een flink aantal onderscheidingen uitgereikt en dat was dit keer voor een bekende club mensen: Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'. Al deze Kokkerhouters werden hiermee bedankt voor hun bewezen diensten aan het Rijk der Kaninefaaten.

Later op de middag was er ook nog een onderscheiding voor de opa's en oma van het jeugdprinsenpaar der Babyfaaten, Prins Jubel en Prinses Emerald. De carnavalsmiddag voor de senioren van Kokkerhout had een druk bezet en zeer gezellig programma. Er waren optredens van onder andere de junioren en senioren dansgardes der Kaninefaaten, blaaskapel de Koetillers en een aantal zingende artiesten. 

Tijdens de seniorenmiddag zijn zoals we al eerder schreven heel veel vrijwilligers m/v hard aan het werk, om alle senioren van hun natje en een droogje te voorzien. Hulde aan al deze vrijwilligers!