Datum: 30-03-2023 - 17:18
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

13
feb
'23
NSL start nieuw trainingsprogramma: Wil jij een persoonlijk record op de 10 km van Leiden?
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

NSL start nieuw trainingsprogramma: Wil jij een persoonlijk record op de 10 km van Leiden?

per week (interval en duurloop) door de natuur in de Noordwijkse duinen en over strand. Dit doe je met persoonlijk schema onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren hardlooptrainer. Kosten zijn € 100,-, dit is inclusief een startnummer voor de 10 km van Leiden. Jij wilt toch ook een persoonlijk record? Meld je aan!

De NSL heeft een jarenlange ervaring als het gaat om verstandig trainen. Rustig opbouwen met bewezen trainingsschema waarmee je kans op blessures verkleint. Iedere deelnemer ontvang een persoonlijk trainingsschema. De trainingen bestaan uit 3 delen: inlopen en warming-up, kern (bv. interval of duurloop) en afsluitend een cooling down.

Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren hardlooptrainers. Je wilt een eindtijd tussen 34 en 60 minuten? Je kunt 2-3 keer per week trainen? En je houdt van gezelligheid? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Check de website voor meer informatie: https://www.av-nsl.nl.