Datum: 02-10-2023 - 15:52
11
feb
'23
Uitbundig Winterfeest in Kokkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Wendy Weijers en Flashlight Fotografie

Uitbundig Winterfeest in Kokkerhout. (update foto's + verslag)

Vrijdagavond 10 februari stond er een geweldig Winterfeest op het programma in Kokkerhout, een carnavalsavond speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking uit de Duin- en Bollenstreek. Stichting Winterfeest had samen met diverse carnavalsverenigingen uit de streek een fantastisch programma neergezet. De jubilerende Noortukkers hadden een heus Winterfeest Prinsenpaar meegenomen....

Prins Marc en Prinses Corien, beide afkomstig vanuit 's Heerenloo, stonden de hele avond te stralen. Prins Marc is geen onbekende bij de Noortukkers, hij zit daar met drie andere jongens in de G-raad.

Er waren diverse optredens van de zangers Jellediz, Patrick Messemaker en Gerrit Heen en Weer en muziek van DJ Petit en de Bollenband, en daarnaast werd de feestvreugde verhoogd door de optredens van de boerenblaaskapellen Nix Dus en de Flierefluiters.

De zaal stroomde vanaf 18.30 uur vol en tot 21.30 uur ging het dak er bijna letterlijk vanaf. Het was een uitbundig en fantastisch begin van de carnaval die volgende week echt gaat losbarsten.