Datum: 23-03-2023 - 22:45
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

07
feb
'23
Weekendactie bij Echte bakker van Eeden na behalen 2e plaats van filiaal Kerkstraat bij Best Customer Experience 2022.
Geschreven door Redactie BON
Foto's PR

Weekendactie bij Echte bakker van Eeden na behalen 2e plaats van filiaal Kerkstraat bij Best Customer Experience 2022.

De winkel van Echte bakker van Eeden in de Kerkstraat heeft een zeer verdiende 2e plaats behaald bij de Best Customer Experience 2022, die voor het tweede jaar plaatsvond in het gehele land. Voor deze test bezochten mystery shoppers van Secret View alle 324 Echte Bakkers in ons land meerdere keren. Dit zijn geen professionele auditors maar consumenten...

Zij beoordeelden de bakkers op de ervaring die zij hun klanten bieden. Hierbij letten zij onder andere op de ontvangst, het plaatsen van de bestelling, de (product)presentatie en de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers. De vragenlijst bevat tientallen vragen die samen de hele klantreis in kaart brengen.

Echte bakker van Eeden met het filiaal in de Kerkstraat kwam vorig jaar zelfs als beste uit de bus, maar ook dit jaar ontving deze bakkerswinkel de grootse complimenten van de mystery shoppers: ”Vriendelijke medewerksters met voldoende keuze aan producten” en dat leverde een hele mooie tweede plaats van Nederland op.

Weekendvoordeel geldig op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari.
Naar aanleiding van het winnen van deze 2e prijs zijn er vrijdag 10 en zaterdag 11 februari, in de winkels van de Kerkstraat en Havenstraat in Noordwijkerhout en ook die van De Zilk, voor alle klanten verschillende leuke en smakelijke aanbiedingen. Zie de foto van het weekendvoordeel hieronder. Alleen in het filiaal aan de Kerkstraat ontvangt u ook nog een gratis lekkernij bij besteding van minimaal € 5,-.