Datum: 30-03-2023 - 17:03
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

06
feb
'23
Carnavalsprogramma van de 55-jarige Duinknijnen in De Zilk.
Geschreven door CV De Duinknijnen
Foto's CV De Duinknijnen

Carnavalsprogramma van de 55-jarige Duinknijnen in De Zilk.

Op 12 februari 2023 zal er na twee jaar weer een carnavalsmis zijn in De Zilk. Het is de 27ste keer dat deze wordt georganiseerd, maar wel de laatste keer met de huidige commissie. Aan de carnavalsmis is altijd een thema verbonden dat dicht bij het Prinsenpaar staat. Dit jaar is het thema ‘leef en geniet’. Tijdens de mis wordt er stil gestaan bij dit thema en zal er muzikale ondersteuning zijn van het...

Carnavals Gelegenheidskoor, onder begeleiding van Berry v.d. Bercken en Heidi. Ook Blaaskapel Nix Dus is van de partij en zij zullen samen met Corrie Oostenrijk een muzikaal intermezzo spelen. U bent van harte welkom om de carnavalsmis bij te wonen. Deze zal om 11:00 uur in de kerk Heilig Hart van Jezus in De Zilk plaatsvinden.

De carnavalsmis vindt het weekend voor het grote carnavalsweekend plaats. Het carnavalsweekend vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 februari tot en met woensdag 22 februari 2023. Op vrijdag 17 februari trappen de Duinknijnen af met het Sixteen+ Ball, waarna ze op 18 februari verder gaan met de optocht in Noordwijkerhout. ’s Avonds zal er wederom een feest zijn met het thema Roaring Twenties.

Op zondag 19 februari begint de dag vroeg met Frühschoppen, gevolgd door de grote optocht in De Zilk, en ’s avonds keert éénmalig de Duitse Avond terug. Op maandag 20 februari staan de kinderen en 55+’ers in de spotlight en zullen er overdag leuke activiteiten voor hen worden georganiseerd. ’s Avonds heeft prins Smokey zijn Moonshine Party.

Op dinsdag 21 februari is daar de kroegentocht dat wordt afgesloten met het Knijn-verbranden. Woensdag 22 februari is de laatste dag en wordt het carnavalsweekend afgesloten met het halen van een askruisje in de kerk. Alle feesten, de kindermiddag en 55+ middag vinden plaats in De Duinpan in de Zilk. U bent van harte welkom!