Datum: 30-03-2023 - 06:44
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

05
feb
'23
Vrijgezellenmiddag van Boer Jac en Boerin Silke vol met liefde en Kokkerhoutse spelletjes. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Vrijgezellenmiddag van Boer Jac en Boerin Silke vol met liefde en Kokkerhoutse spelletjes (foto's+filmpje)

Wat een topmiddag was het op zaterdag 4 februari, het was er eentje vol met liefde voor het Boerenbruidspaar van 2023, Boer Jac en Boerin Silke. De boer en de boerin werden in het begin van de middag, door de mannen en vrouwen thuis apart van elkaar verrast voor hun vrijgezellenmiddag. Helaas duurde het allemaal wat langer voordat men op weg kon. Boer Jac had zijn 'Duitser broek' verkeerd aangedaan...

en Boerin Silke had zoveel blikken achter op haar fiets dat dit voor enige vertraging en voor flinke herrie door Kokkerhout zorgde onderweg. Maar uiteindelijk is het Boerenbruidspaar, wel apart van elkaar, met alle vrienden en familie op de fiets op pad gegaan naar een voor het Boerenbruidspaar onbekende locatie.

Op een weiland heel ver weg in de Boender stond er voor de mannen een echte Kokkerhoutse Tonknuppelwedstrijd op het programma. Voor de vrouwen was er een oud-Kokkerhoutse spelletjesmiddag georganiseerd, met ongekookte eitjes gooien, spijkerpoepen, zaklopen en het ultieme touwtrekken. Het maakte uiteindelijk allemaal niet uit want Boerin Silke was echt van alle markten thuis.

Er werd fanatiek gestreden voor de winst, zo fanatiek zelfs dat het touw bij de dames gelijk bij de eerste beste trek op deze middag al doormidden brak.....hilariteit ten top dus bij alle aanwezigen! Natuurlijk zorgden de Koetillers tijdens deze middag voor een gezellig stukje carnavalsmuziek.

Het verliefde bruidspaar Boer Jac en Boerin Silke heeft genoten van de door hun getuigen georganiseerde vrijgezellenmiddag en het feesten ging vervolgens nog heel lang door.... Met o.a. dank aan de lekkere worst als versnapering van Slagerij Klein en alle feestattributen van Jeffs Party Catering.