Datum: 23-03-2023 - 22:38
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

04
feb
'23
Heel veel ridders en prinsessen op de jeugddisco van de Babyfaaten. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's JP/Snapshot

Heel veel ridders en prinsessen op de jeugddisco van de Babyfaaten. (foto's)

Vrijdag 3 februari was het weer de hoogste tijd voor de eerste jeugddisco van de Babyfaaten in het carnavalsjaar van 2023 en dit keer gehouden in de kantine van Tennisvereniging De Boekhorst. Deze drukbezochte jeugddisco was bestemd voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Noordwijkerhout en de Zilk. Het werd een heel gezellig feest met veel verkleedde kinderen met als thema ridders en prinsessen...

Prins Jubel en Prinses Emerald brachten samen met hun Raad van Elf, dansmariekes en blaaskapel de Koetillers een bezoek aan de jeugddisco en verwelkomde daar als gasten de Zilkse Dwergknijnen met Prins Sonic en Prinses Sterretje.

Beide dansgardes dansten voor de kinderen hun mooie optredens en het Prinsenpaar van de Babyfaaten, Prins Jubel en Prinses Emerald, reikte de prijzen uit aan de drie best verkleedde kinderen.  

Vervolgens was het tijd voor de polonaise waar geen einde aan leek te komen....maar wel heel gezellig was. Voor meer nieuws over de komende carnavalsactiviteiten van de Babyfaaten, klik hier.