Datum: 30-03-2023 - 06:10
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

03
feb
'23
Save the date: 18 maart concert 'Sjaan Gala Movie Night' in de Tijdelijke Schelft. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc
Foto's Redactie BON

Save the date: 18 maart concert 'Sjaan Gala Movie Night' in de Tijdelijke Schelft. (foto's)

Op zaterdag 18 maart geeft het coverorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een muzikaal optreden in de Tijdelijke Schelft met medewerking van Toneelvereniging ODI. Het thema van dit optreden is 'Sjaan Gala Movie Night'. Zowel het coverorkest, het leerlingenorkest en de majorettes leveren een bijdrage aan dit concert. Ook hebben we weer geweldige solisten gevraagd om mee te werken aan dit galaconcert...

namelijk ons allen bekende Sophie Warmerdam en Bart Weijers. De repetities onder leiding van dirigent Peter Habraken zijn in volle gang, zie ook de foto's van 2 februari met de aanwezigheid van Sophie Warmerdam. De hele vereniging heeft er weer zin in. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Vink multimedia, kosten € 10,- p.p.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc geeft regelmatig muzikale optredens in Noordwijkerhout en omgeving. De muziekvereniging heeft verschillende geledingen waaronder de harmonie/coverorkest, het vrije tijdsorkest, de marchingband en de majorettes. Daarnaast heeft de vereniging een opleidingsprogramma voor startende muzikanten en deze leerlingen spelen samen in het leerlingenorkest.