Datum: 30-03-2023 - 16:46
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

31
jan
'23
Corona pop-up priklocatie in de bibliotheek in Noordwijk gesloten.
Geschreven door Hecht Hollands Midden
Foto's Redactie BON

Corona pop-up priklocatie in de bibliotheek in Noordwijk gesloten.

De afgelopen periode haalden in totaal 1.436 mensen een corona herhaalprik in de bibliotheek in Noordwijk. Hecht GGD Hollands Midden had daar 10 middagen een pop-up vaccinatielocatie. Op 27 januari was de laatste prikmiddag in Noordwijk. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers van de pop-up was 59 jaar. 90% kwam uit Noordwijk en 5% uit Teylingen. In diverse andere gemeenten in de regio Hollands Midden zijn t/m 2 februari nog pop-ups open...

zie www.ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups. Daarna stopt Hecht GGD Hollands Midden met deze tijdelijke corona priklocaties. Voor Noordwijkers is de vaste vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden in Leiden een goed alternatief om dichtbij huis en zonder afspraak een coronaprik te halen.

Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kun je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie, herhaalprik en de tijdelijke en vaste vaccinatielocaties.